Om oss

Här är vi som jobbar på JR Education:

JR Education om oss about Johan Rosén ai roblox

Johan Rosén

JR Education AB startade 2022 och drivs av Johan Rosén. Johan är utbildad inom matematik, fysik, biologi och pedagogik, har erfarenhet av såväl undervisning som produktion av pedagogiskt material och har jobbat som museipedagog och gymnasielärare inom programmering och webbutveckling. Johan har drivit företaget Karlstad Makers sedan 2016. Kontakta honom här!

JR Education om oss about

Lisa Rosén

Lisa är pedagog och konsult på JR Education. Hon är utbildad gymnasielärare i svenska, psykologi och svenska som andraspråk och har även rektorsexamen. I över ett decennium har hon undervisat och designat lärande såväl i klassrum som på verksamhetsnivå.

Hos oss arbetar Lisa bland annat med projektansökningar och föredrag och workshops om artificiell intelligens.

JR Education om oss about sola i karlstad votum förlag föredrag

Anna Svensson

Anna är kommunikatör och konsult på JR Education. Hon är konst- och kulturvetare och har länge varit verksam inom värmländskt kulturliv. Hon har bland annat undervisat och hållit föredrag, producerat utställningar och dessutom skrivit artiklar, publikationer och böcker om konst och kultur. Annas bok om Sola i Karlstad kom ut 2024 på Votum Förlag. Kontakta henne här!

Hos oss arbetar även Johannes och Hampus, företrädesvis med programmering och spelutveckling.

Vi finns i samma lokaler som företaget Karlstad Makers, vilket gör att vi har möjlighet att sömlöst koppla pedagogiska projekt till de praktiska resurser som finns i ett makerspace, exempelvis workshops inom prototyputveckling och 3D-printing.